Bellevue, Seattle

I love it here!! Vill bo här! Åtminstone stanna längre! Har det jättebra med supergrymt folk! Uppdaterar dåligt men har fullt upp hela tiden, när man kommer hem ska man sova, eller man orkar inget annat! Idag har jag bestigit ett högt berg och sprungit ner, tog sammanlagt 3 timmar! Vanligtvis ska det tydligen ta 5 timmar. Sen var vi och såg en play på highschool! Ska sova nu, den är 23.18 men är helt slut! Uppdaterar hemma eller när jag har tid och ork


The United states of America

Resan hit var låååång. Från Luleå-Stockholm-Chicago gick bra men sen kom tröttheten och sju timmar på Chicago O'hare är ingen hit.. Allt flöt på med resan så det va ju skönt, blev endast stoppad i säkerhetskontrollen i Luleå...
I Chicago åt vi och kollade runt bara. Man tar tåg från utrikes till inrikes men det gick ändå bra. Vi köpte varsin frozen yoghurt och vi tänkte att regular size (mellan) skulle duga men alltså den var MEGA! Ingen av oss orka så den åkte i soporna. Jag sov på flygplatsen och hela vägen till Seattle. Var hur trött som helst när vi väl var framme och äcklig som ett as... Joseph tyckte jag såg galen ut. Ett snällt uttryck minst sagt!

Idag gick vi uppför ett berg och sprang ner, så skönt efter så länge i flög och ba va stilla, sen hämtade vi kusinerna från skolan! Amerikanskt är allt! Såklart.. Skolbussarna, ALLT! Sen drog vi iväg på shopping, vi va inte där så länge men alltså ååå vad man vill ha! Och man ba köper!! Om jag har pengar kvar i slutet så ska jag unna mig dyra grejer! Drack en sjukt god smothie!! Nu ska jag sova, är sliten och vattnet smakar bajs.


På resande fot

Sitter på Gaten, snart stiger vi på planet mot Chicago O'hare. Lite nervöst är det eftersom flygplatsen är så ENORM!! Men vi, jag och lillebror, har 7 timmar där att hitta till nästa terminal mot Seattle! Steg upp 4 imorse och duschade och hela resan ner hit har jg klagat på att jag har kvar balsam i håret... Grym störande men sånt får man leva med.. Ha det bra där hemma! Uppdaterar väl kanske bloggen lite då och då!


Four days left.

Fyra dagar kvar till USA! Haft en bra dag med sovmorgon och sen fick vi veta resultatet på spanskaprovet igår och jag kunde inte vara nöjdare!! Jag kan överraska ibland. Ikväll är det sen fotbollsträning som står på schemat och ska försöka då mitt cv klart...


Resultat

Så grymt skönt att bli av med den äckliga utväxten! Vi klippte inte mitt hår igår utan bara slingade med två olika ljusa nyanser sen la hon i en neutral färg i botten och sedan nyanserade hon i schamponeringen! Jag är jättenöjd med resultatet, känns naturligt. Nu är jag redo för USA! På bilden ser ni min äckliga färg innan (vänster) och de två till höger är min nuvarande med två olika ljus.


Don't forget to be awesome.

Sitter på bussen till skolan nu. Har sovmorgon till 11.30 men tyvärr går bussen 10.10. Sånt är livet. Nått positivt är att jag endast har två Chill lektioner och sen ska jag till frissan. Unnade mig en mumsig frulle imorse! Kesella och hallon.


It's the final countdown


RSS 2.0