The Carrie Diaries

Kom hem tidigt idag så satte mig och kollade på en ny serie, the Carrie diaries. Endast sett två avsnitt av fyra men jag gillar det! Har också hunnit ätit en Gorby's och druckit hallonsmoothie, ikväll är det träning på star på schemat! C ya


Just keep moving forward and don't give a shit about what anybody thinks. Do what you have to do. For you. -Johnny Depp

Försökt plugga utan framgång och även sova utan framgång så drog till gymmet kring 10-tiden och det var så grymt skönt, crosstrainer, springa och lite styrke på det! Var nästan helt ensam där! Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla igenom historian och sova. Godnatt!


@ school

Sitter på sista lektionen för veckan. Företagsekonomi. Jag och Mandy vet inte vad vi ska göra så vi är modeller. Sannas modellhand är med.
 
 
 

Weekend

Sitter på skolan och sover nästan. Börjar om en timme men bussen gick 8.55.. Mamma har ena bilen och den andra är på lagning så det va bara släpa sig upp ur sängen. Denna helg har varit Chill, har umgåtts med släkt och vänner, käkat på nodo med mamma och systrarna och dagen efter fikade jag där med Rollan. Myspys!


You were given this life because you are strong enough to live it

Chillardag! Tengo fiebre! Ligger i soffan och ser lejonkungen 2 med dom små just nu sen ska det ätas taco! Jag är numera mjukismoa, alltid mjukis/pyjamas, det enda rätta! Har druckit fanta grape idag, senaste gången va i thai tror jag! Roligt va?!


Hej

Folket tyckte jg skulle blogga. Så nu har jg bloggat


Tired. Just tired.

Är sjukt sliten efter veckan. Har gödat mig i sinne. Måste träna men har 0 motivation... Ska göra det ändå. Så nu drar jag och förnyar kortet.. Cute zebra.. Snapchat


RSS 2.0