Lycka

 

Shape up

Har börjat hårdkörning nu med appen shape up och runkeeper! Känns så skönt med koll!


Life begins at the end of your comfortzone

406499_10150459914503915_392605088_n_large
 
Varit hemma idag igen, har sett en massa gossip girl. Just nu sitter jag i rummet och skriver lite företagsekonomi och lyssnar på musik. Så grymt skönt med fredag imorgon!
 
 

Live while we're young.

Varit sängliggandes hela dagen! Är sjuk... Går nån grej inom familjen så hostar, ont i halsen, huvudvärk som går upp i öronen och feber! roligt, men nu ska jag inte klaga. Måste hursomhelst på skolan imorgon. 
 
Jag har hoppat av frisör för er som inte vet. Gick först in i samhälls för att det inte fanns nån plats på ekonomi men nu har jag kommit in på ekonomiprogrammet och gått där i över en vecka! Jag hoppade av frisör för det kändes som aldrig rikigt rätt. Jag tyckte det var kul till en början men sen tappade jag intresset för själva klippandet och jag hatade det men det andra tyckte jag var kul. Mot slutet av 1an kände jag att frisöryrket kändes meningslöst och jag ville göra någonting viktigare i mitt liv än att klippa hår. Jag vill bli polis, åklagare eller kriminalare som det ser ut just nu! Så nu vet ni! :)
 
 

Plugg och vardagslyx

Kör på lite plugg med sista "lyxet" innan man går in på det hälsosamma livet! Som börjar imorgon! Då får jag endast äta mörk choklad men Inge annat godis eller chips eller så! Fika får ja men inte alt för mycket! Ska ta ett ryck i plugget nu så jag kan se CSI Miami eller NY beroende vad som går!


A while ago

Va ett tag sen! Ska berätta nån gång då jag har tid allt som hänt i mitt liv på senaste! Men.. Nu ligger ja i sängen helt osminkad och nyduschad och väntar in mina sanna vänner! Vi ska dra in till Nodo och fika sen hyra film! Mys!


RSS 2.0