God morgon

Nyvaken, ligger i sängen och leker med paddan. Har ett otroligt shoppingsug men det måste nog vänta tills senare under veckan då jag flyger med mina vingar till huvudstaden imorgon! Vi ser vad dagen har att erbjuda!

Homemade

Vilken dag! Hade först spanskaprov som säkert gick helt ok sen ett sjukt jobbigt crossfitpass och när jag kom hem såg ja lite bra tv och sen drog jag ut på en 30 minuters lörarrunda! Känner mig duktig! Nu sitter jag här helt slutkörd i kökssoffan och dricker lite hemmagjord apelsin/clementin juice! Smaskens! Ska hoppa in i duschen sen se ett avsnitt revenge eller gossip girl.


"I really regret that workout"- No one. Ever.

Okej samhällsprovet gick nog bra! Haft en seg dag idag inte mått så bra, sjuk men efter en låååång pn så var jag ganska pigg och tog en runda med hunden. Var nog matförgiftad... Men efter rundan så kom illamåendet igen så då blev det sängens dirr!!!

Ollebull min bästa vän!


Mitt första F

Lämnar detta bajsjobb och drar ut och löper!!!!!! Prov samhälls imorgon...


Quote

Delar med mig av ett bra citat jag fick från Linnea!


Do not under estimate yourself. Remember, without your presence, someone else's life won't be complete.

 
Dagen började inte bra men slutade bättre! Gick och tog en fika med Lundberg och sen cyklade vi hem tillsammans. Älskar den bruttan alltså!! Bra psykolog. Slutade 16.20 fast man bara hade tre lektioner.... Så drygt Lunchar alltid två gånger på måndagar, först med klassen sen med Lundberg! Har varit i umeå i helgen, haft det grymt där, kom hem igår sliten... var tvungen åka och jobba då. Iallafall så kanske jag drar iväg till umeå till helgen igen. trivs så bra där!!!! Sen har jag även bestämt mig att jag ska vara i stockholm från måndag eller tisdag på lovveckan med dom härliga vännerna som befinner sig där! Så då får jag iallafall en helg hemma och det räcker nog :) Kvällen består av plugg och sent tvtittande då jag har sovmorgon till 11.30 imorgon men funderar på att gå upp och ta en löprunda! Ni får ha det så bra!
 
 

Kottens hemlighet.

Fick sluta en timme tidigare idag! Parteeey!!!! Bussresan hem va skoja, inte för att de hände så mycket speciellt men fick då skratta lite åt några bilder som lisa visade från lolthatsme helt underbar sida! Jag lämnade ALLT plugg i skåpet så ikväll ska jag bara chilla och sen lite gossip girl!!! Yääää!!!
 
Det är jag när jag ser serier. Bjuder på denna också!

Nörd.

Sitter i bibblo och pluggar lite företagsekonomi medan ALLA andra har lektion.. Klassen har svenska och kompisarna annat. Dryga fredag dö!


Naturkunskap

Sitter och sliter med Nkn inför provet imorgon.. Har ju redan haft prov om det här i frisörettan. Skit.


RSS 2.0