Rubrik

Har för första gången i livet drabbats av ögoninflammation.. Känns Inge kul. Vaknade upp med igenklibbat öga med var... Mys va? Vet att jag ser jätte retard ut på bilden typ vindögd ödla och ja jag har mascara för mamma drog med mig på en julkonsert i Luleå och den va ju inte precis livfull så det var helt ok att sitta där som sjuk bara det att ögat rann och klia så folk trodde väl att jag blev en aning rörd plus att jag drog in snor hela tiden. Lipsill! Imorgon blir det att dega hemma men på torsdag ska jag ta tag i livet! Ser ut som att jag har gröna ögon.


Bomber och granater

Mår bajs. Nerbäddad i sängen hela dagen. Hög feber och ont överallt i hela kroppen, händer, armar, tänder, käke, öron, huvud, hals och rygg! Onödigt stackars mig inlägg. Hatar va sjuk på helger. Lever på päronsplitt. Är äcklig som ett as.


Fett less

Pluggar inför prov imorgon. Ska snart på bio. Är så sjukt less på plugg. Märkt att enda gången jag pluggar är när jag måste plugga vilket visar vilken otroligt koncentrationsförmåga jag har. Vill sova.


My man

 
 
Hahahaha alltså jag älskar Louis i slutet, "he must be an alien." helt obrydd låter han, jag dör vad kul. Går inte så bra för mig att plugga. Godnatt.

Doesn't matter what you heard impossible is not a word.

I'm alive! Har bara fullt upp med livet. Nästan. Ska ta och plugga företagsekonomi nu sen är det fotbollsträning som gäller fram till 22.30 och då jag kommer hem ska jag sova som en bebis och imorgon så kan jag sovä nästan så länge jag vill, har sovmorgon till halv ett då har jag bara historia i 1,5 h sen slutar jag! Party. hahaah är föresten förkyld så nös för 5 sek sen och då skjöööts tuggumit ut ur munnen så nu måste jag leta upp det och kasta det.. råligt.
 
 
 
 
 

 

Snabbloggar

Degar hemma framför TVn, varit sinnes hurtig i veckan då jag sprungit varje dag och gymma igår och idag så nu sitter jg och ser Two and a half men efter en tur på 7 km! Mår bättre än nånsin nästan!! Så underbart det ska bli med helg imorgon!


Arlanda

Sitter nu på Arlanda Gate 41 mot Kallax, Luleå! Haft några grymma dagar här nere men ska bli liiite skönt att komma hem till Norrland och få sova i sin säng och spela kortspel på norrländskt äkta vis...


I'm in love with you and all these little things.


RSS 2.0