Everytime you look at me, I look away. Everytime you look away, I look at you.sitter i bilen mot stockholm och smaskar på denna! Så sjukt god! Blir i stockholm tills på söndag så vi ser ju hur bloggningen är då..


Ciaoooojettefeen, hejdåååå drar nuu!


Dahl's Frisörservice

Var förbi dahl's idag, gick åt mycket penki kan jag säga... Men mest sånt som madre betalar! ursäkta kvallan, mobilbilder i motljus. Här nedan är bilder på inköpen dock så tog jag inte kort på locktängen jag köpte för ynka 15 kr!!! KAP!!! En locktong man kan göra hollywood svall med!!!!


torr schampo, hårspray, vax, saltvattenspray.

Schampo och balsam för blonda hår, 15 kr styck.

Schampo, väte för min blekning, balsam.


'


2 days left.


www.sanna0hman.blogg.se

Varit väldigt frånvarande på bloggen.... Helgen har iaf spenderats med kompisar, lite smått firande av sanna och en massa volleyboll och även lite kubb! Fick reda på idag att jag endast har två dagar kvar av skolan sen SOMMARLOV! Drar till stockholm på onsdag och kommer hem söndag så har bara imorgon kvar och måndag då vi ska fika och spela kubb! Yey!! Nu ska jag käka vårrullar sen fara och jobba!


9gag


känner igen mig.


Loving someone is giving them the power to hurt you, but trusting them not to.

Då var det "lov" kanske mera låånghelg är ju ledig till på tisdag! Har varit på skolan och fotboll idag, kan ju säga att skolan var bara irriterande på alla sätt nästan dock så fick jag veta att jag fick A på matteprovet! Kan ju säga då också att jag var säkert sjuk eller nått den dagen eftersom jag tyckte att det var KUL att göra prov, satt där och log och var nästan ledsen då det var slut! Älskar att använda hjärnan när den fungerar!!!!

Är såhär glad för ledigheten och det fiina vädret!


webbis e det enda jag har att bjuda på så tråkig som jag är.


GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ BLOGGEN


Kom på att jag inte grattat min bästa vän här på bloggen, Sandy fyllde år den 9 maj, 17 år blev flickan! Grattis till dig iallafall och hoppas du hade en superbra födelsedag i amsterdam, vi saknade dig här hemma och TUR att du kommer hem idag!!!!!!!! Älskar dig underbara vän! :)


where there's life, there's hope

Just sett tvd, GRYMT! Orkar inte vänta mer till nästa säsong! Fick ett samtal av min faster i USA nyss och trodde som att det var kört det här med utbytesstudent i usa men icket! Hon ska iväg och snacka med rektorn sen ser vi!!!!! Wiiho!


fått vitare tänder av tandlbekningen, alltså funka den! Klaaad chey.


Never underestimate a girl's abillity to find things out.

Hade som sagt praktik förra veckan, var sliten kan jag ju säga. Var på anna klippare och fick aggera assistent typ. Blev slingad och klippt gratis vilket var välbehövligt, nu e jag blond! Idag på skolan klippte vi samuel (dockan) gick faktiskt grymt bra! Frågade inte om nån hjälp och blev klar fort och behövde inte fixa till någonting när dom kollade igenom! Stolt.

Hade det bra i umeå i helgen och kom hem igår kväll men mamma och pappa och de små är kvar där så har ff hemma nu, SKÖNT! ;) Till middag vart det en onödig kebabrulle... Killarna orkade inte åka till max och jag som var så sjuuuukt sugen på max sallader!!!! Mumma! Nu ska jag se lite vampire diaries, har försökt dra ut på det men går inge mer, hoppas allt går som jag vill alltså annars skjuter jag elena!


praktik

varit på praktik i veckan, fått håret klippt och slingat gratis och nu ska jag snart till umeå, höres och synes


Ranta runt

Förlåt för jättedålig uppdatering. och tråkig. Har haft fullt upp senaste, alltså inte orkat blogga och istället varit med kompisar! Bjuder på två bilder från i fredags på skolan. Vi stylade varan, sanna stylade mig och jag henne, bilderna nedan e mitt och linneas hår. För er som ville veta så var jag med en massa folk i djupviken igår och firade valborg! Hade även match idag.


RSS 2.0