snabbis


myser och flådar framför miss secret agent 2 nu! Haft ett mysigt lov om man säger så hittils iaf! bränt mig idag utan att jag solat så gryyymt väder men kan berätta mer en annan gång för nu vill jag se film!


SVERIGE.

Så vad har jag gjort på senaste? firat att sommarlovet äntligen är här, stekt lite, spelat fotboll, blivit helt sinnesjukt förkyld nyser lite hela tiden och snorar mums, sett snowwhite and the huntsman som var helt sinnessjukt grym så alla måste se den och kan säga att chris är som godis gånger 1000 för ögat, idag kom solen ÄNTLIGEN fram så stekte med brudarna och lirade lite kubb och igår hejja vi såklart på sverige som svek oss.... sverigesupportrar kan man säga!


www.sanna0hman.blogg.se


True love isn't Romeo and Juliet who died together. It's grandma and grandpa who grew old together.Pissväder de senaste dagarna men livet har fortsatt ändå. Hängt med kompisar och igår slingade jag rollans hår, slängde även i en lite avfärgning och resultatet blev: fiiiinhååår! ;) Såg fint och sommrigt ut!

Dagens planer är att dra in till stan för lite shopping och sen ikväll är det träning och efter det gör jag middag med brudsen! De får ju sommarlov idag så nånting ska ju hittas på!  Kan även berätta hur otroligt hurtig jag var igår! For ut och sprang klockan 00.01 inatt!! Hur skönt som helst kan jag säga! Underbar luft och knappt en bil! Grymt härligt, dock känner jag mig bara lite mer sjuk just nu men ska ta och duscha och göra mig iordning lite granna!


Who's in thaaa house?!

SOMMARLOOOOOV!!!! Vi i HV1FR har gått på sommarlov nu, idag hade vi ficka med klassen och betygssnack och sen åkte vi hem! Men sommarlovskänslan är inte här då det är pissväder ute och ingen examen har vi haft! Ska på broders student på fredag och även på lillebrors examen nästa vecka men ska med polers då! Hoppas på värme!!!!!!!!! jag och sanna vill ju ligga ute och steka!!!

Ni får ett stockholmsinlägg senare nån gång, skulle bara underhålla sanna med detta inlägg...

JAG ÄR EN TÖNT som inte kan va seriös på nå kort för då blir det som alla sannas bilder, fet sumo med dubbis! Nån gång får ni se en sån..jettefeeinjettefeinjeitefein. jag är en tönt också för att jag påstår mig själv vara det. men inlägg blir så tråkiga utan bilder...

pARTEYYY ROCKER'S IN THE HOUSE TÅNIGHT! PARTEY HELA KVÄLLEN. :p


RSS 2.0