Mot Stockholm.

På Max i sundsvall och väntar på min chrispychickensallad! Mums!


blogg.se

DUUUMMA. Har försökt blogga under veckan flera gånger men det går inte!!! från telefonen dock....

dumma blogg.se

har försökt blogga under veckan i götet men det gååår inte!!! från telefon..... DUMMA DUMMA DUMMA

dumma blogg.se

har försökt blogga under veckan i götet men det gååår inte!!! från telefon..... DUMMA DUMMA DUMMA

ON THE ROAD

Sitter i bilen mot götet med brudarna! Gothia here we come!!!


Tjutittat.se

vargen
 
Jag och Moa dog åt den här bilden. Jättekul humor!  Aftonbladet har lite problem med svenskan i rubriken.

Älskar du livet så lev det med mig.. blabla...

WOOPWOOP YOLO Vaknade upp och var inte så peppad på dagen alls. Degade i sängen och allt gick drygt, tömde disken och en massa sånt trams men sen plötsligt tog dagen en rejäl vändning! Så nu ÄLSKAR jag dagen. BästBästBäst! och nu älskar jag livet och bara hoppas på att känslan varar! Ska skruva upp musiken på högsta volym och ta en rejäl städning av rummet och rensa garderoben!!!!!!
flamman is on.
 
Lite bilder från förrgår med brudarna.
 
 
 

Denna bild gav mig en riktig spark i baken igår.

 
Det blev en sen kväll igår, satt klistrad framför tvn och facebook och hade ångest för att jag inte tränat nån av de dagar jag planerat, måndag, tisdag men sen såg jag bilden ovan och sprang och tog på mig springkläder och tog en liten runda!!!

I hate when someone confuses my kindness with flirting.

Sliten tjej myser med filten framför tvn och datorn. Sov hos Sanna inatt, jag och Moa. Drog på stan, köpte en rosa mobilväska som kan va praktisk att ha under Gothia. Btw så hade jag det grymt i stockholm med sjuk värme men ingen solning inte.  Är iallafall sjukt trött just nu så ska ta och äta, sen springa tror jag eller ta en pw och sen sova!
 

Attack.

Vaknade för ett bra tag sedan, ska dra med morgonflyget från kallax till stockholm! Kommer hem lördag eftermiddag!

Haft mycket för mig under tiden som gått, har bla varit piteå summergames så har varit en massa lag från olika lländer här och spelat fotboll, vi vann ju den cupen sista året vi var med och kom till final 4 gånger!! grymt! Saknar f95-laget! Iallafall så i fredags började det och det var parad med alla lag och jag, sanna och rollan stod på en fotbollsplan då paradewn var slut och då kom det typ tre utländska lag, tvp från brasilien och ett från mexico och då de ena brasilienska laget var klar med att ta foton med oss, gruppbilder och även enskilda bilder så börjar dom fråga om ja kan pussa en brasse, inte fin, och jag typ njaa och helt plötsligt blir jag attackerad av brassen som typ hoppar på mig men jag hinner dra undan ansiktet så fick lite pussar på halsen denna, snacka om chockad och sanna och rollan ba stod där som frågetecken, rolls sa dock att det såg ut mer som en dans än en attack typ men alltså jaa, galet! Kändes som nått kul att berätta här, själv har man då blivit attackerad av en brasse.

Hoppas på fint väder där nere och dåligt här uppe, hehe!!! ;) Ha det!!


paraden.

RSS 2.0