Festlig måltid

Provet idag kändes ändå gode bra! Satt länge och skrev mycke! De var ett kort prov! Skönt! Efteråt Chilla ja med rollan och sen mot staden. Var sjukt sliten så när jag kom hem Tog jag en timmes tupplur innan träningen! Blev bjuden på värsta festmåltiden! Palt! Mums visst ser det så sjukt festligt ut? Man vill ba ha! *ironi* ska se lite serier sen sova ut till 11.40 imorgon!!!


Det spårar

Bara för mig som pluggat alltid slutar som nedan?. Sämst. Har prov imorgon i privatekonomi och jag chillar!


Awesomeness

Har aldrig varit så trög nånsin som jag va på matteprovet idag tror jag.. Tajming! Ligger just nu i sängen och lyssnar på en massa gamla klassiker och förbereder mig mentalt för en springtur.. Antingen på gymmet eller ute.. Sen måste jag plugga samhälls också..


Tandläkarn

Sitter hos tandläkarn och väntar på bussen, har fyllt på med flour på nån tand så nu smakar det bajs! Hade en spricka. Den ser ut att ha blivit lite rakare också, den ena framtanden. Dom gjorde it nå med den andra. Har matteprov idag och kan it nå!


Dec. 13, 2012

Haft Chill dag i skolan, va först lucia sen lite matte sen spanskaläxförhör, vi satt på borden och hade utslagning o glosor! Jag var bra!! Sen va de företagsekonomi där vi bara lyssna på två redovisningar sen drog vi hem! Ja kolla på tv- standard. Sen for jag och sprang 25 min på gymmet och sen va det styrketräning med laget! Har nu lagat hälsosam mat till moi och pluggar nu. Eller ja.. Skickar bilder om hur mycke jag hatar plugg till Amanda mesans jag sjunger med till parteylåtar! De kallar jag plugg på högsta nivå! Ska lägga bort papprerna nu och se lite gossip girl!!


Me


Letters

Fått lite roliga brev, en från amerikanare och en från engelsman, lite roligt! Dom känner min storebror som är i England just nu! Iallafall så just nu sitter jag och ätet för ska iväg på träning på star! Lär va död sen...


FINALE

Så glad i sinne alltså!!!! Hittade boken på stan idag! Åå är så glad att jag bara vill skratta så jag bölar!! Inte bara för boken men är bara så allmänt glad! Har shoppat en ny tröja, en lila till ovanlighetens skull och min favvomascara för endast 99:-!! Party!


Så careface man kan bli.

Har då prov imorgon i NK... Fick ju aldrig göra det i fredags.. Dum. Så imorgon blir det äntligen gjort men av nån anledning kunde jag inte bry mig mindre om detta prov! Nu är jag less allt prov denna vecka och just detta som jag pluggat så sjukt många gånger till!!! Inte OK! Ska läsa igenom det ikväll sen sova efter att jag sett lite gossip girl. Moa är arg.


Stormaktstiden

Gustav Vasa rymde till Lübeck efter att han blivit tillfångatagen av danskarna. Han lånade pengar av dem för att kunna erövra Sverige... Blablabla! Råligt va! Pluggar om Gustav Vasa och hans släkt... Superkul ju! Jag är kär Karl XII för han är så fin. Nä men nu ska jag plugga vidare! Blir att plugga hela natten så jag är förberedd för provet imorgon!


Walking in a winter wonderland.

Lång skoldag, sen blev det lite shopping med Amanda. Köpte ny mössa, vantar och en kappa! Blev även en fika på waynes sen har jag bara Chilla hemma med lite plugg. Ser nån film på tv nu ska se lite gossip girl sen sova! Älskar snön som faller ute nu! Men vet inte hur länge den känslan kommer vara..


RSS 2.0