The only person who never makes mistakes is the person who never does anything.

Just kommit hem från match med div 4, vinst mot hemmingsmark och det gick väl ganska bra! Missade så många målchanser!!! Ska lägga mit ute och sola i bikini i SUPERVÄDRET! ikväll blir det att lägga sig tidigt för vissa har ju skola imorgon.......


once I put on my headphones, my life becomes a music video.hade match igår, vinst mot älvsbyn med 4-1. Har haft massa nationella i veckan också, gått bra. Idag har jag varit hos naprapaten och fixat ryggen, tydligen ganska dålig så ska dit på torsdag igen. man bara skakar i hela rösten när man har elplattorna på ryggen. Ikväll ska jag på tjejkväll i stan med mamsingmumsing, ska shoppa! ett par gula shorts tror jag! ;)


-


Just a coincidence that "studying" is like "student" and "dying" put together? I think notHade np på skolan idag och det gick väl bra, fick även veta idrottsprovet och fick ett B, 3 poäng från A! Hör att mamma kommer hem nu, från london så ska säga hej och sen kanske gymmet med Sandy!


Having an eye for beauty isn't the same thing as a weakness. Except possibly when it comes to you. - Peeta Mellark

Nationella på tisdag och jag har beslutsångest och helt tomt i skallen om vad jag ska prata om. typ relation mellan 5 syskon, som vi då. Haha sanna, jag skrev först 4 men fick räkna om! Får sitta och pluggapluggaplugga imorgon.... Jag har KAOS. Känner nu ba, tänk så skönt att gå på strömbacka och åka till spanien imorgon för att slippa nationella på tisdag.... Menmen. Imorgon ska jag iallafall hämta papper från SYV angående ett år som utbytesstudent i Seattle, USA hos kusinerna. Skulle ju va sjukt kul och hoppas verkligen det går att genomföra. Om jag har en säker plats kvar på frisör så drar jag!!!! Och om jag drar till seattle så blir det förmodligen en liten trip över till hawaii och ska såklart besöka FORKS!!!! ÅÅååå jag är så taggad! Hoppas hoppas hoppas att det ska gååå!!


killarna skulle baka kladdkaka igår. Jättegod.


if I'm weird around you, that means I'm comfortable with you.

Stannar inte hemma en kväll som denna. Inget speciellt med denna kväll egentligen. Ska ta och möta upp sandy på preem eller frendo som det heter nu och sen ska vi vidare till Mozon med folk. Idag har jag varit och jobbat, städar på resebyrån och sen tog jag en pw eller typ joggingtur hem från staden. Sen så solade jag och har även tagit ett bad. För er som vill veta så snöar det här!!! Blir så less.


ruffsituffsan.


Umeå

är i umeå än, ska snart dra hemmåt. Bruschan hälsar. Står bakom ryggen på mig, storebrur. Ikväll ska jag va med polers i piteå! Hitta en massa gamla bilder på mig på farmors dator men dom får ni inte se! hitta från jul också.


fina visst. gillar min outfit starkt på jul 2007!

I love my six-pack so much, I protect it with a layer of fat.Sanna har sovit här inatt och idag ska jag till Umeå med agnes till erica och ikväll blire Hunger games igen!!! :D Innan dess ska jag prova tandblekningen jag beställde från brodern när han var i usa, kom hem i förrgår. Köpte även ett par låga converse, ett par röda för det var slut vita där. Ska nog även sola om jag hinner och köpa candy! Bussen går 14.05 härifrån! stannar i umeå tills på fredag!


Påsklov

Jaghar ju påsklov precis som alla andra bara inte haft tid för datorn. Jag har hunnit shoppa, köpt skinnjacka och bikini, varit i kåbdalistrakterna och hälsa på mammas släkt och igår togjag en springtur till mormor och åt godmiddag med släkt och idag har jag haft en dålig dag. For och städade på jobbet på morgon sen städat mitt rum och sen permanentat mammas hår!!!::: OJOJOJ längesen jag var så arg alltså, snacka om tålamodskrävande...  men resultatet verka då blivit bra. Var supertaggad påträning eftersom jag var så arg men den va såklart inställd så då tog jag en LÅNG springtur istället. Solade också imorse. Ikväll ska jag kanske va med nån eller se glee. det va väl de.HM toppen för 129:- och trosan för 99:-


Fotbollsträning

idag har jag då varit i skolan, hade svenskaprov som gick super och fick veta provet för engelskan, resultatet alltså och det blev ett A! Nöjd tjej. Hade fotbollsträning ikväll som också var kul och gick bra och nu ska jag duscha,sola(har fått ett hemmasolarium) och sova. vissa går ju skola imorgon.Why don't you go buy a diary instead of posting your whole life story on facebook?snacka om att vara i behov av lov nununu! Så trött och less... Haft idrottsprov idag, började plugga igår i ca 1 timme och jag tror otroligt nog att det gick ganska okej ändå. Har ett stort shoppingsug, var ett tag sen nu så ska till umeå nån gång på lovet och SHOPPA. Dagens planer är att plugga inför svenskaprov imorgon, joggingrunda och sola. har ju fått en solarium nu! Nice. Ska sola om jag hinner men tvekar. Hoppas alla mår bättre eller iallafall har roligare än jag just nu.


we breath air, trees make air, homework kills trees. therefore, homework kills us.


fancys bild.

Frisyren på bilden ovan var ett av de fyra momenten vi skulle göra förra veckan för betygen. VO,Permanentrullning, formblås och uppsättning. Jag är riktigt nöjd med mitt betyg alltså!!!! :) Idag bestod frisör av endast permanentrullning och blir antagligen att jag ska permanenta mamma hemma, ska få låna av en salong där jag gjorde praktik. Sliten som jag är sitter jag uppe och pluggar, har haft match idag. Har idrottsgrej imorgon som ska kunnas men vi ser ju...


RSS 2.0