Life is a song, love is the lyrics

Lite musik som spelas om och om igen här hemma.

Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole ScherzingerGive me everything - Pitbull ft Ne-yo, Afrojack & Nayer


Danza Kuduro - Don Omar ft Lucenzo

The end.

Har varit i skolan idag och kom på att det är absolut sista måndagen i nian, någonsin och absolut sista fotbollsklassen! Sorgligt! Denna examen tror jag kommer bli riktigt sorglig, tänk att vissa kommer man kanske aldrig mer se, sista gången man träffar en person! Men nu ska jag inte tänka på det mer,får väl ta vara på tiden vi har kvar och man tappar ju inte kontakten med alla men det känns iallafall tråkigt.aja..jag och sanna i tapphuset i åttan kanske?

m o r s d a g .

Hejsan! Sitter här i min blöta träningsoverall, har spelat match med 96orna och det gick gode bra! Vi vann med 2-0 mot trångfors tror jag! Men iaf detta inlägg är riktat till min superfina lilla mamma! Älskar dig mamma, ha en superbra morsdag!!!

Uppdatering

sry dålig uppdatering, varit hemma i sverige i ca 1,5 vecka nu, (sen jag kom hem från spanien) orkar iaf inte blogga måste hitta bloggsuget... Är i umeå nu, har letat examensklänning, ja lite sånt! orkar inte skriva mer nu!

Valencia

30 grader plus idag! brant mig och nu ska jag duscha hinner inte skriva mer! ses

Arlanda-alicante

Sitter på planet påväg till Spanien nu! Bara sovit 3 timmar inatt men ändå pigg!!!!t.om sanna e pigg! Jag Sanna och Larice festar i planet :)

RSS 2.0