Thailand-10

Vill tillbaka, har fått bilderna från sanna nu (vi fotade mest med hennes kamera) och här är jag näst sista dagen! Vill bli sådär brun NU! :)


ful mun

US and A

Hejsan!

Kom hem från nallo igår, har varit där hela denna sportlovsvecka med Rollan och hennes familj och Moa M det var lite skojsigt det!! eller mycket skojs! Vi har åkt slalom varje dag och solat dom dagar det gick och grillat, tolkat bakom skotern, spanat in snygga liftpojkar (hahah),spelat kort och bara myst på. Mamma kom hem från USA i onsdags, hon har varit där i 2 veckor och hälsat på lite kompisar och jag har fått lite saker av henne, Eclipsetröja,tva supersnygga påsar (twilight, haha jag blev kär i påsarna), eclipseplansch, två par converse, två t-shirts och lite smink, gissa vad min favortimascara kostade där!? 18 kronor!!! det var ca 3 dollar! Sjukt! Jag fick också tuggumin som är supergoda, nån jordgubbsgrädde sak och mintchokladglass. Familjen fick även lite godis och sånt!

Sitter hemma hos Sanna nu, ikväll ska vi ha lite tjejmys här jag, hon,Linnea,Rollan och Moa och se melodifestivals finalen och äta grönsaker och dip och när linnea kommer ska vi göra chokladmousse! Käner bara nu när jag tittar ut på den kalla snön att jag vill tillbaka till thailand sååå mycket!!! Så skönt det var att få ligga och slappa ute i solen vid poolen,äta god mat och njuta av allt!! Vill tillbaka dit snart!
Om 2 veckor får vi utbyte med en spansk skola och då ska jag och sanna ta emot en tjej som heter Maria och som tur är e hon jättebra i engelska! I maj åker vi till dom med våran spanskaklass! Kul kul!


jag och linnea för några veckor sedan, leker i snön :)
RSS 2.0