Ashley Greene

Mest-Kiss me Kill me


 Ashley i videon♥Vill tillbaka...
She's beautiful.


Breaking Dawn♥


Så fruktansvärt UNDERBART! Jag längtar ihjäl mig, min favoritbok ser ut att bli perfekt i film! Så vackra♥

Make-up

var på en liten sminkkurs imorse, lärde mig ganska mycket nytt och linnea lundberg fick stå som modell!

Sannas bilder.före och efter.


PLugg

det blir nog lite pluggande idag, på en lördag... känns ju bra! Har prov i NO på tisdag så måste plugga på alla g-kriterier idag och vg på måndag, men egentligwn orkar jag det inte alls... funderar ockå på att göra en såndär lista som många har eftersom jag inte har så mycket att blogga om... Får väl se!

Home sweet home.

Hemma i sverige nu. Eller jag vi kom igår. Kan säga att det är kallt här 0-gradigt så egentligen inte så farligt! Har just skrivit klart svenskan och engelskan. Skulle jämföra julen här och där. Men ville bara säga att jag är hemma och jag lever har tänkt att gå och lägga mig nu, är så sjukt trött! Sov gott!


Behind the scenes

Här får ni lite failade bilder på oss härifrån Thailand! Man måste ju bjuda på sig själv ibland!
Tidsinställt inlägg, sitter på planet påväg hem till Sverige!

Har massor med sånna här miner på mig, ja sanna älskar ju dom...ni ska se våra ansikten.


visst är vi fina?!


Hejdå Thailand (På riktigt nu)

Nu säger jag Hejdå till Thailand på riktigt, vi landar på Arlanda idag och går på en musikal och sen sover vi på arlanda hotell natten mot söndag, vårat plan till luleå avgår 12.20 eller nått sånt och vi landar i kyliga luleå någongång efter 13! Ha det!


Uppdatering i helgen

Får se hur den blir men tror inte jag kommer uppdatera någonting, kommer nog inte ha tillgång till nått internet!!

Genrep inför imorgon

Jaha vi e kvar i Thailand! Vi klev upp 5 imorse och taxin kom 6, vi åkte till flyget och började prata om att vi bara bokat hotell i sthlm lördag-söndag... vi skulle ju komma fram 13 till arlanda idag... Vi kollar biljetterna just innan vi går ut ur bilen, vi far den 8 januari! Haha 7 idag ju! så det var bara vända om och ta ur packningen och hoppa i poolen igen! En extra dag satt inte fel! Men imorgon åker vi då... lite trist men jag har börjat sakna min familj lite granna nu och imorgonkväll ska vi på musikal, we will rock you i stockholm! Var på middag igår och han ordnade gratisbiljetter till oss! Hyggligt! Men vad ska vi ha på oss??? mjukisbyxor och en grå munkjacka? grå mjukisbyxor med svart kofta? ja fint... menmen det får väl ordna sig, får hoppas jag inte känner någon där!


julafton

Hejdå Thailand!

Snart far vi härifrån, taxin kommer klockan 6 (thailändsk tid, vi e 6 timmar före) så säger nu säger jag hejdå underbara varma soliga thailand och hej... till kyliga snöiga sverige!


En halv dag kvar i paradiset.

*snyft*
club sandwich ♥ pommesarna är hur goda som helst!båtresa

har inte ´kunnat uppdatera eftersom vi varit på en båtresa och kom hem igår och då hade sanna datorn. Jag snorklade, vi gick på vandring i djungeln, badade och solade! Lite Bilder

haha slitna på båten!

min och sannas bungalow på en av öarna vi stannade på, här skulle vi då sova.båtarn på vandringen ´som tsunamin fört dit...

glada miner, ni anar inte hur trötta vi var på hela resan...


En mysig båttur :)

Pearl Island

Började dagen med träning på gymmet! Sedan for vi ut til Pearl Island igen med en till familj och sedan åkte vi tillbaka hit till Baan Yamu och badade och solade och åt! Imorgon blire att gå upp tidigt för att hinna med båten ut till Phi Phi! Båten har jacuzzi!! och vi ska sova en natt på öarna! :)hahaah ;)

asså jag fattar it varför jag har handen sådär!!bebis

Gårdagen!


Lördag-Banana Beach
RSS 2.0