DM

VI TOG HEM GULDET I ÅR IGEN!!!!! SKITHÄRLIGT TJEJER! Det här var det sista vi gjorde tillsammans med 95orna... känns tråkigt men vi har gjort det skitbra!!!! summergames flera år, gått asbra, gothia 2 år gått bra där med och dm 3 år tror jag det är :D UNDERBART JU!!!!!!!! Tack för alla år tjejer (hehe lät som en vuxen) vi är bäst!
 

ska kila tbx till heden nu, bror spelar dm-final han med! hoppas dom vinner! sen blire prisutdelning ;)))


hahah vi för flera år sedan


Nytt

kör på lite nytt nu i blogggen! men jag väntar på bilderna rollan ska skicka till mig så jag kan göra en ny header!!!! ;) Kör på denna ett tag nu :)


Redigera före-efter

slarv ;P photoscape, har inte riktigt lärt mig det ännu :)The best part of me is you

Hejsan!

Sitter hemma i morgonrocken som jag gjort nästan hela dagen, jag åkte till skolan imorse som vanligt men jag kände redan imorse att jag nästan inte skulle palla dagen men jag ville verkligen dit för att vi skulle han ett mattetest men vart så trött och började må så dåligt efter lunchen så jag åkte hem! Det beror nog på att jag sovit så sjukt dåligt i veckan och nästan inte druckit nånting och dels på järnbristen! Det är så jobbigt att ha det, känner sig trött hela tiden men jag vet typ inte hur det känns att vara riktigt pigg längre men när jag e som piggast så tror ja ju att det inte går å va piggare men det göre ju ;) Måste bli bättre på att ta mina tabletter så att jag orkar med hela nian!!!!!! Tror jag ska på skolan imorgon! Vi har ju avslutning med laget imorgon, lasergame,mate och bad men sen måste jag hem gode tidigt för vi har dmfinal i år igen :D vi e BÄST tycker jaaa ;))) Hoppas bara vi vinner!!! Sista året som 950rna gör nå tsm! då måste vi ju vinnaa!!

men nu ska jag se idol sen pluggaBakBakBak

Hejsan!

Sitter hos Sanna nu och vi har verklignen BAKAT! Haha, vi har bakat chokladbollar,muffins och kladdkaka!!! Så snart ska vi fika ;))

Hade en jättelång dag i skolan idag! tycker iaf jag, vi gick till 4... Det e våran längsta dag och den e väldigt dryg! men ska kila nu!


there is no guarantee that this life is easy

redigerade i photoscape

When the waves are flooding the shore and I can't find my way home anymore That's when I look at you

LF i lördags med Rollan och Sanna ♥


teheheheh spiindel ;)


vi kör på converse


dom bjuder vi på ;)))

fotboll

FOBI :O

Hejsan! Fick sluta tidigare idag (bara jag å tove) för vi skötte oss så bra i köket ;) nu när jag kom hem ok jag på att jag MÅSTE ringa till körskolan för att boka uppkörning och till praoplats :S asså jag HATAR verkligen sånt... tycker det är jobbigt och pinsamt men får hoppas att det går över... det är bara extra pinsamt att ringa till körskolan för jag har tagit god tid på mig kan jag då säga... LÄSKIGT VÄRRE tycker jag! hahah har även stor fobi för spindlar och sopor... Nu vet ni det iallafall! JAG MÅSTE VERKLIGEN RINGA NU!!!Ps. hittat min kamerasladd :Dasså jag har tänkt blogga men min kamerasladd e bort a å då tycker jag de e tråkigt...

no one's gonna love you when you're old

VARNIG!!! LÄS BARA OM NI HAR TRÅKIGT ELLER KÄNNER ATT DET KÄNNS VIKTIGT! HALVT DEPPANDE INLÄGG

Ibland vill jag tillbaka till Stockholm... Eller typ flytta iväg någonstanns! När jag känner mig arg eller ledsen eller nånting sånt... Känns som att allting var så lätt då men det ar ju säkert bara för att jag var barn... Känner mig inte sådär depp precis mest ARG men ändå lite depp -.- JOBBIGT JOBBIGT!!! Vill inte ba klaga men skönt att få skriva ut lite granna... Jag känner oftast att jag vill till stockholm men känner så mycket för mina fina vänner här uppe å vill inte lämna dom! Det e typ jag å lillbrorsan som håller oss kvar här uppe för vi trivs så bra... JAG VILL BO I USA! ;) JAG VILL ATT MITT LIV SKA VARA SÅ ENKELT!!!! Nästa år blir som en ny start! Ny skola och bo i annan stad men ändå ha kvar vännerna å få nya :D känns Awesome!!! ;D ÄLSKAR MINA KOMPISAR! hoppas ni vet det! :) <3 Älsar musik! Hjälper en faktiskt otroligt mycket! :)


Nomy- you better die young!Älskar låten och texten! E jag kanske konstig som älskar texten?? ;O Men den e väldigt grym det vet jag men asså jag ba älskar den!!!!

trallallalaaaaa

idag ska jag leka med sanna och linnea och igår lekte jag med sanna,linnea lb, rollan,moa,moa och jessica! :D igår var jag på stan med linnea lb och jag köpte byxor,trosor och ett linne och nu ska jag spara mina pengar!! JAPP DET SKA JAG! mina kläder från hm har äntligen kommit!!!! och...OCH.... Jag spraya (stavning) just parfym i mitt öga :S det svider....

Igår tog jag blodprov! bläää gjorde ont -.- hatar nålar å sånt! sjukhus mår jag illa av :S tehe KUL inlägg ;) men det jag hjar gjort iaf :)

pusshejsan!!! får se om det blir bilder nåndag i veckan elr tp ikv på lite olika :)

Sometimes you're just to good to be true.

Just nu är det Sanna som skriver men Moa sitter bredvid mig. Hon är här snabbt nu för jag skrev att jag såg jätterolig ut i dräkterna som vi ska ha imorgon, hon var ute och joggade så hon var snabbt här. Och vi kommer inte vara fina, haha! Hur som helst så tycker jag att Moa borde bli mycket bättre på att uppdatera, hon suger verkligen. Jaja, nu ska vi ta var sin daimkaka. Pussar.

RSS 2.0