Umeå

Sitter hos kusinerna i umeå nu! tidigt imorgon åker vi till stockholm vilket känns ganska skönt :) kusinerna kanske ska ner åxå!
idag har vi sett innebandy täby vs ibk dalen a-laget och dalen vann med 11-9 (farbror e coach) kul med något annorlunda, jag brukar inte se innebandy men det va kul :)
idag va det åxå nån äckel turk som ragga på mig å jag e så arg :S jag ba blir det när äckliga raggar å han var typ mellan 20 och 35 :OOOOO USCH! ska glömma det helt för mår ba illa!!! Äckel -.- finns inte så mkt mer å berätta!!! eller jo fick en new moon kalender igår eftersom jag fyllt år :D <3
nu finns det inte mer å säga ;)

The hunger games kommer göra mitt lov!


köpte mockingjay fast på svenska igår! :)

The vampire diaries <3


längtar!!!

Plugg

jag hinner inte alls blogga för jag har massor med plugg i skolan, gjorde klart spanskaprovet idag och på torsdag e det so och jag har pluggat en gång :S RÅPLUGG nu!!!! Men kanske hinner blogga på torsdag å fredam men sen får vi se för jag drar till umeå på fredag till söndag å på söndag till stockholm! Ska träffa kompisar å försöka slappa mycket!!!! skolan e jobbig! men jaja hejdå!

The Hanging Tree

Are you, are you
Coming to the tree
Where they stung up a man they sad murdered there.
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the haning tree.

Are you, are you
Coming to the tree
Where the dead man called out for his love to flee.
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree.

Are you, are you
Coming to the tree
Where I told you to run, so we'd both be free.
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree.

Are you, are you
Coming to the tree
Wear a necklace of rope, side by side with me.
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree.

Sång från boken Mockingjay♥


Have to be dead to forget. Maybe even not then

Läste klart mockingjay imorse och där är ju somsagt grym! men jag blev lite besviken, hade hoppats på ett annat slut men jag har nästan kommit över det nu men har tänkt på det hela dagen och jag tycker det va dumt helt enkelt, borde tänka lite mer dom! Men det är ju hur jag ser det och jag vill inte säga någonting nu för jag vet att Sanna inte blir glad om jag spoilar om hon ens har fortsatt läsa detta inlägg! Får tänka positivt vilket jag gjort!

Kom hem från Moa (som klarade moppeprovet igår) nyss och Trollan var åxå där, vi flummade bara på som vanligt och det var skojjjj! Har tänkt sitta uppe ett tag till eftersom att jag inte har någonting imorgon, ingen skola idag och ingen imorgon! Vi har haft prao hela veckan och jag praoar hos pappa (inte i osndags för då var jag i sminket å håret på norrbottensteatern vilket var jätteroligt, det jag vill göra) och fick ledigt idag och imorgon! Hur skönt!? Ska mysa på lite nu hadet :)
haha sweet va ;)


Moppekort

ÄNTLIGEN FIXAT MOPPEKORTET! Klarade det idag och fick 56 poäng men självklart ska det va snöigt ute så väntar tills nästa vecka! Ska tydligen va 7+ på natten tisdag-lördag så då blire köra lite! ska nog va taxi åt lilla linnea! Tänkte köra till mötet med fotbollen ikväll men det första jag gör är att slira/sladda med den så det kändes inte så bra! vill inte förstöra den det första jag gör! Men nu är allt det jobbiga över å det känns för bra!


Hejsan

jag sitter på pappas kontor nu, sen pizza hut hejdå!

Mockingjay♥

hemma från umeå och ikv åker jag å pappa ner till stockholm! ska praoa!

Har nästan läst ut mockingjay nu men jag vill inte läsa ut den! Vill LÄSA MEER! ASYBERUBERBRABOOOK! ♥ Ja asså läs den NU! Ska läsa den på svenska också :) Men Breaking Dawn e min favoritbok sen tror jag faktiskt helt ärligt det är Mockingjay!!!!! helt sjuk! Å jag älskar Gale! Peeta blir man ledsen av! Snow hatar man! haha ni som inte läst fattar ju inte! Men gör det! LÄS DEN! läs serien!

ska sätta mig och läsa mer nu, ha det bra ♥

She wants to see it, even after we tell her it's nothing really...Nothing but a place where I was happy.

Hej igen!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, slutar egentligen halv 2 på fredagar men skulle göra NO provet efter skolan så halv 3 typ idag! Skönt att alla proven innan praoen är gjorda!

Ikväll ska jag vara med Rollan och blir säkert nå fler folk! Det brukar bli så men vi får väl se vad vi hittar på! Och imorgon så åker jag till umeå med mamma och agnes på morgonen och blir där till på söndag och på söndag åker jag till stockholm med pappa och är där tills på tisdag så updatering blir som vanligt, väldigt dålig!


hahahaha bild från i vintras när jag RIKTGIT VAR i umeå! bjussar,

ps. Mockingjay är helt awesome! LÄS DEN! tror den nästan e bättre än hungerspelen alltså första boken!


Love can touch us one time And last for a lifetime

Hejsan!!

Fastna framför daton, borde egentligen plugga men jag ska göra det snart så ja passar på att blogga lite!
Har iaf varit på skolan idag, vi hade prov och blev ändå gode nöjd (1,5 poäng från M men måste kontrollräkna för hon räkna 10 fel på ett annat av mina prov förr) eftersom att jag bara pluggat ca 20 min sammanlagt! Har inte hunnit nå mer eftersom att igår så var vi i Umeå med fotbollsklassen och spelade skol-sm och vi vann!!!!! Ska möta nått mer umeå-lag nästa match åxå, det blir hemma eller umeå men hoppas faktiskt på Umeå! Kul att resa!
Är dock VÄLDIGT sliten nu och har varit det hela dagen för jag har sovit dåligt och körde slut på mig igår! Höll på att somna igår i bussen men då börjar Sanna knackamig i huvudet:
Sanna: Moa MOA är du vaken???
Jag: jaa....
Sanna: Kolla, är det ett flyttblock (en stor stenbumling)
Jag: asså jaaa!

Sanna skratta massor å sen gick ja på toa å när jag kommer ut därifrån så har självklart Rollan å Wille tagit mitt säte! Fick dra dom därifrån och när jag fick tbx min plats kom Wille tbx å sen började alla leka nån sånglek å då orkade jag itne sova!! Vi spelade lite spel å hade allmänt roligt! Vaknade 05.45 igår pga att vi skulle va på skolan 7 för då gick bussen och jag la mig 22 igår men e ändå jättetrött! Ikv blire tidigt!!!!!!!


Mina vänner tycker jag är söt.

Plugg

Nu får ni lite uppdatering så det räcker gott å väl för dagen tycker jag ;) Pluggar lite engelska just nu, vi har både NOprov å engelskarpov på torsdag!bjuder på en goding... not ;)

Helgen

helgen kan ba beskrivas med ett ord FOTBOLL! Träning med piteå f17 och läns, gick väl ändå ganska bra! Hade åxå sista uppkörningen imorse! alltså moppe och det gick åxå bra så nu har jag bara rpovet kvar, lite sådär 2 månader senare ;) efter att jag fyllt alltså! Nu blire plugg å lägga sig å läsa Mockinjay! ♥ SUPERBRA! (det är Hungerspelen 3 för er som inte vet) LÄS DEN! Jag läser den på Engelska just nu och det är faktiskt inte så svårt men det finns ju ett par ord man inte förstår men då frågar man pappa elller kollar upp det! Men den e AWESOME tycker jag!


Renesmee? ♥

Kanske Mackenzie Foy ska spela rollen som Renesmee? Jag tycker att hon skulle passa jättejätteeeebra!


www.twilightsweden.se


Godmorgon.

Är med Moa just nu och jag har ringt till Linnea, både hem och till hennes mobil men var det någon som svarade? Njet! Sen har Moa sms;at och svarade pinglan? Njet! Så just nu är vi hos mig. Och ni kan nog gissa vem det är? Och som vanligt så ska jag säga att Moa suuuuuger på att uppdatera! Borde sparka hon skithårt i röven. Eller? (nu måste ni kommentera jaaaa)

Tjingen då. Pissa på er' ♥


RSS 2.0