The United states of America

Resan hit var låååång. Från Luleå-Stockholm-Chicago gick bra men sen kom tröttheten och sju timmar på Chicago O'hare är ingen hit.. Allt flöt på med resan så det va ju skönt, blev endast stoppad i säkerhetskontrollen i Luleå...
I Chicago åt vi och kollade runt bara. Man tar tåg från utrikes till inrikes men det gick ändå bra. Vi köpte varsin frozen yoghurt och vi tänkte att regular size (mellan) skulle duga men alltså den var MEGA! Ingen av oss orka så den åkte i soporna. Jag sov på flygplatsen och hela vägen till Seattle. Var hur trött som helst när vi väl var framme och äcklig som ett as... Joseph tyckte jag såg galen ut. Ett snällt uttryck minst sagt!

Idag gick vi uppför ett berg och sprang ner, så skönt efter så länge i flög och ba va stilla, sen hämtade vi kusinerna från skolan! Amerikanskt är allt! Såklart.. Skolbussarna, ALLT! Sen drog vi iväg på shopping, vi va inte där så länge men alltså ååå vad man vill ha! Och man ba köper!! Om jag har pengar kvar i slutet så ska jag unna mig dyra grejer! Drack en sjukt god smothie!! Nu ska jag sova, är sliten och vattnet smakar bajs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0